Triss i mössor

Då Mini har en tendens att slita av sig mössan och slänga den i marken blev det att köpa mössor häromdagen. Vi har nämligen hunnit tappa två mössor här under senaste månaden. Trots att vi gick tillbaka direkt vi upptäckte det för att leta så hittade vi inte mössorna någon av de båda gångerna. Nu var dom båda köpta på loppis så det var ingen stor kostnad likafullt lite irriterande. För vad har hänt med att hänga upp saker på staket och annat när man hittat försvunna barnsaker på marken. Är det ingen som gör så längre? Stoppar man den bara i fickan och tar hem det man hittar utan en tanke på den som kanske äger och saknar det dom hittat? Men i alla fulla fall mössor behöver hon likafullt. Vi köpte tre mössor nu på Barnshoppen så vi har några ifall det försvinner fler. Lämpligt med mössor på second hand då dom har en tendens att försvinna. Är mamma mössoman så behöver man dessutom några att välja på 🙂

Här kommer triss i mössor. Jag känner att den sista lila mössan kommer vara flitigt använd framöver.

Annonser

2 reaktioner på ”Triss i mössor

  1. Härliga mössor, den sista ser riktigt gosig ut. Har ju sytt en del men de är för kalla nu. Har tur som får ärva och låna mycket av kompisar, annars skulle det bli dyrt. Men ibland kan man ju inte låta bli att shoppa till de små liven.

  2. Lindas Lilla Krypin

    Jag sydde en mössa i våras. Den blev sådär 😉 Vi har i alla fall aldrig använt den nästan. Men du är så himla duktig på att sy 🙂 Vi har fått en del oxå men det mesta av det är urvuxet numera. Däremot är nästan allt jag köper till Mini köpt på second hand eller loppis. Här i Västerås finns det en jättebra second hand som är specialiserad på barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s