Kvällens middag

Ikväll fick jag riktig festmat fast det är måndag eftersom F bjöd på egengjorda tunna revbensspjäll. Han kryddade dom först med salt och peppar sedan in i ugnen på 175 grader. Spjällen ska vara i ugnen i 1,5 timme. När det var ca 10 minuter kvar i ugnen lade han på en glaze av honung, soja och solrosolja. Man behöver inte ha i olja egentligen men den flöt ut bättre och det är godare med olja i än att man tar mycket soja. Till det serverades egengjord coleslaw 🙂

Supergott

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s