Minis utveckling 14 månader

Det händer saker hela tiden med Mini men det blir inte att jag har skrivit så mycket om det på slutet. Så jag tänkte uppdatera er lite. Numera sover hon i sin säng hela nätter. Då och då vaknar hon på nätterna och ibland sover hon lite sämre. Hon får då oftast komma över till vår säng. Vi har alltid varit noga med att hon ska somna i sin egen säng och det känns som ett bra val nu. Hon är nöjd och trygg i sin säng och numera kan vi höra henne stöka runt och ibland ligga och sjunga i sin säng. Det känns skönt att hon är nöjd och belåten även om hon är där själv.

Hon har börjat få tand nummer tre. Den är på väg i överkäken och tand nummer fyra borde vara strax efter. Vi tror att det är anledningen till att hon sovit lite sämre den senaste veckan.

Hon går och står numera hur bra som helst men är rädd för att släppa taget. Dvs hon går fortfarande med stöd från oss eller stöder sig mot väggar och möbler. Det går att lura henne att gå några steg men hon har börjat komma på oss och sätter sig ner när hon upptäcker det.

Hon kan äta några skedar själv med egen sked under  måltiderna men äter helst med händerna. Hon tycker om mat och äter det mesta glatt.

.Follow Lindas Lilla Krypin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s