Påskmiddag på vårt sätt

Påskafton ikväll och vi skippade enkelt den traditionella påskmaten. Istället valde vi att laga till lite asiatisk mat, närmare bestämt blev det Massaman. En Thailändsk gryta gjord på kyckling, lök, potatis, cocosmjölk och massaman currypasta. Det var faktiskt inte speciellt svårt att göra och blev riktigt gott. Men nästa gång kan vi ha i mer currypasta så det blir lite mer smak i grytan. Nu kan det ju vara min förkylning som spökar och gör att maten smakar lite mindre än vad den gjorde. Med förkylningen känns det lite bättre idag och jag har faktiskt varit och jobbat på förmiddagen 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s